Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%350g742kcal63g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Salaatti, jäävuori tuore219g22kcal2.4g1.7g0.4g2.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen109g22kcal0.7g4.2g0.3g1.5g
Kurkku 131g14kcal0.7g1.8g0.1g0.9g
Feta Patros 200 g88g208kcal14g0.6g16.6g0g
Paprika, punainen66g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Kermaviili Ingman 10%88g105kcal2.7g3.8g8.7g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2191g2322kcal169.4g34.4g141.4g13.2g
Valittu annoskoko1096g1161kcal84.7g17.2g70.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna548g581kcal42.4g8.6g35.4g3.3g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271