Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g386g424kcal88.7g0g6.9g0g
Paprika, punainen122g31kcal1.1g5.6g0.5g2.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g129g32kcal1.7g5.4g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen154g31kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Herkkusieni säilyke 92g16kcal1.9g0.2g0.3g2.2g
Ruokaöljy keskiarvo 16g142kcal0g0g16g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P129g77kcal1.3g5.8g5.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g1544kcal193g52.6g59.4g17.6g
Valittu annoskoko1098g772kcal96.5g26.3g29.7g8.8g
Annoskoko puolitettuna549g386kcal48.3g13.2g14.9g4.4g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855