Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%282g479kcal56.3g0g28.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g507g821kcal42.6g60.8g40g23.8g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g282g338kcal6.5g13.5g28.2g0g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g3773kcal210.8g148.6g249.2g47.6g
Valittu annoskoko1098g1886kcal105.4g74.3g124.6g23.8g
Annoskoko puolitettuna549g943kcal52.7g37.2g62.3g11.9g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257