Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4372g7257kcal830.6g0g437.2g0g
Tomaattimurska 4372g1285kcal24.5g231.7g8.7g83.1g
Sipuli (kuorittu)546g148kcal7.1g26.2g1.1g9.3g
Valkosipuli 219g237kcal17.3g35.6g1.3g4.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g328g2951kcal0g0g327.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai109g383kcal13.1g77.6g2.3g3.3g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24519kcal1785.2g742.2g1557g200.6g
Valittu annoskoko10000g12260kcal892.6g371.1g778.5g100.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6130kcal446.3g185.6g389.3g50.2g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853