Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 10g13kcal2.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g36kcal4.2g0g2g0g
Valittu annoskoko11g18kcal2.1g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal1.1g0g0.5g0g
Arvot/100g100g163kcal19.1g0g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200