Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4.7g9kcal0.9g0g0.6g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g26kcal2g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko11g13kcal1g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g118kcal8.9g2.7g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329