Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska5.9g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.5g4.7kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Hunaja 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g19kcal0.8g2.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko11g9kcal0.4g1.2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3.6g10.7g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570