Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3.5g11kcal0.6g1.9g0.1g0.5g
Ketsuppi, meira0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Palvikinkku Wursti1.1g1kcal0.2g0g0g0g
Oltermanni, perinteinen0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g42kcal2g4.6g1.6g1g
Valittu annoskoko11g21kcal1g2.3g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.5g1.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g186kcal8.9g20.5g7.1g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993