Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g38kcal2.8g0.4g3g0g
Valittu annoskoko11g19kcal1.4g0.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g175kcal12.7g1.8g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983