Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1.2g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0g0.4kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 5g5.3kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g22kcal1.4g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g11kcal0.7g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal6.4g9.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408