Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)5.3g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g2.6g8.9kcal0.4g1.3g0.2g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.9g5.9kcal0.2g1.1g0g0.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g51kcal1.8g5.2g2.4g1.6g
Valittu annoskoko11g25kcal0.9g2.6g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.5g1.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g228kcal8.1g23.4g10.8g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528