Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)6.3g20kcal0.6g3.9g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Ohrajauho 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Siirappi, tumma0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g77kcal1.8g14g1.2g2g
Valittu annoskoko11g39kcal0.9g7g0.6g1g
Annoskoko puolitettuna6g19kcal0.5g3.5g0.3g0.5g
Arvot/100g100g345kcal8g62.5g5.4g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154