Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.9g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Aurajuusto0.9g3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g10kcal0.6g0.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0.3g0.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g46kcal2.7g0.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306251