Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g0.9g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.4g4.8kcal0g0g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g39kcal0.2g1.4g3.6g0g
Valittu annoskoko11g19kcal0.1g0.7g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.1g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g175kcal0.9g6.3g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522