Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2g14kcal0g0g1.6g0g
Siirappi, tumma2g6.2kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 2g7.9kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g90kcal1.2g13g3.6g0.2g
Valittu annoskoko11g45kcal0.6g6.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g23kcal0.3g3.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g397kcal5.3g57g15.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103132