Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.8g11kcal1.3g0g0.7g0g
Voi 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g31kcal3g0.4g2g0g
Valittu annoskoko11g15kcal1.5g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.8g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689