Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk3.5g3.5kcal0.8g0g0g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g2.5g4.7kcal0.3g0.7g0.1g0.3g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.7g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g34kcal3.8g1.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko11g17kcal1.9g0.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal1g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g151kcal17g6.3g6.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259