Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g1.9g6.6kcal0.3g1.1g0.1g0.1g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl2.6g3kcal0.6g0g0.1g0g
Pekoni (Dulano)1.2g3kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g33kcal2.4g2.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko11g17kcal1.2g1.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g148kcal10.7g11.6g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360