Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.1g1.7kcal0.3g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kebabliha 2.1g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g38kcal3.4g0g2.8g0g
Valittu annoskoko11g19kcal1.7g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.9g0g0.7g0g
Arvot/100g100g171kcal15.2g0g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159