Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2.2g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Voi 0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g36kcal1.8g2.2g1.8g0g
Valittu annoskoko11g18kcal0.9g1.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.5g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g158kcal8g9.7g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594