A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g3.9g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g29kcal2g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko11g15kcal1g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g130kcal8.9g0.9g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306