Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%1.8g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g14kcal1g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.5g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g64kcal4.5g7.1g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322073