Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3.7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g9kcal0.4g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.8g4.5g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111