Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g6.8g4kcal0.5g0.3g0.1g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vadelma 2.7g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g11kcal1.2g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g6kcal0.6g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal5.4g3.6g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231