Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.3g2.6kcal0.6g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 4.1g5.4kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g20kcal1.8g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko11g10kcal0.9g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal8g6.2g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698