Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8.8g20kcal1.5g0g1.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.4g0.5kcal0g0g0g0.2g
Smetana, Valio, hyla0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipulikuutiot rainbow0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g46kcal3.2g0g3.6g1g
Valittu annoskoko11g23kcal1.6g0g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.8g0g0.9g0.3g
Arvot/100g100g202kcal14g0g15.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761