Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)3.1g22kcal0g0g2.4g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.8g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g85kcal0.6g0.4g9g0g
Valittu annoskoko11g42kcal0.3g0.2g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal0.2g0.1g2.3g0g
Arvot/100g100g375kcal2.7g1.8g39.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880