Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President2.3g6kcal0.4g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 0.6g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g20kcal1.2g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko11g10kcal0.6g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g88kcal5.4g1.8g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663