Suklaamousse

Laita paloiteltu suklaa kattilaan kahvin kanssa.

Kuumenna niin että suklaa sulaa, anna jäähtyä.

Lisää seokseen keltuainen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää suklaaseokseen ja mausta konjakilla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Hanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pätkis minibites (140 g pussi)2.3g11kcal0.1g1.4g0.6g0g
Pandan maitosuklaa 150 g2.3g13kcal0.2g1.3g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Kahvi mustana 100ml1.2g0kcal0g0g0g0g
Konjakki/rommi/viski 40 til% alkoholia 0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.5g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g81kcal0.8g5.6g6g0g
Valittu annoskoko11g40kcal0.4g2.8g3g0g
Annoskoko puolitettuna6g20kcal0.2g1.4g1.5g0g
Arvot/100g100g357kcal3.5g24.8g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193289