Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kookosrasva 100 % 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.4g4.6kcal0.3g0.2g0.3g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.7g3.8kcal0.1g0.9g0g0.7g
Manteli 1.2g7.1kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Saksanpähkinä 0.4g2.8kcal0.1g0g0.3g0.1g
Hasselpähkinä 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0.1g
Rusina 1.6g4.6kcal0g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g132kcal1.6g4.2g12g2.4g
Valittu annoskoko11g66kcal0.8g2.1g6g1.2g
Annoskoko puolitettuna6g33kcal0.4g1.1g3g0.6g
Arvot/100g100g588kcal7.1g18.8g53.6g10.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201