Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 1.7g11kcal0.4g0.1g0.9g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vehnälese 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Hunaja 0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Siirappi, tumma1g3.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g80kcal1.6g9g3.6g1g
Valittu annoskoko11g40kcal0.8g4.5g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g20kcal0.4g2.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g355kcal7.1g40.2g16.1g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500