Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kaurahiutale 0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kauralese 0.9g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Soijajauho vähärasvainen 0.9g3.3kcal0.4g0.2g0.1g0.1g
Tattarijauho, Myllynparas1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Pellavarouhe reformi luomu0.6g1.8kcal0.2g0g0.1g0.2g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g0.9g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g51kcal2.4g4.6g2.4g1.8g
Valittu annoskoko11g25kcal1.2g2.3g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.6g1.2g0.6g0.5g
Arvot/100g100g225kcal10.6g20.4g10.6g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312880