Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 2.6g0.7kcal0.1g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g2.8g11kcal0.6g0g0.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots2.3g14kcal0.7g0.3g1.3g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g110kcal2.8g0.8g10.8g0.2g
Valittu annoskoko11g55kcal1.4g0.4g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g28kcal0.7g0.2g2.7g0.1g
Arvot/100g100g489kcal12.4g3.5g47.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640