Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g3.2g8kcal0.6g0g0.6g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g2.3g3.3kcal0.5g0g0.2g0g
Kaali, valkokaali5.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g26kcal2.4g0.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal1.2g0.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.6g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g114kcal10.6g1.8g7.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654