Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g2.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g1.4g5.2kcal0.2g1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g15kcal0.4g3g0g0.4g
Valittu annoskoko11g8kcal0.2g1.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g67kcal1.8g13.4g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970