Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)0.4g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Perunasuikale (Apetit)5.3g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g19kcal1.2g1.6g0.6g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.6g0.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g82kcal5.2g7g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362