Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g2.7g6kcal0.3g0g0.5g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g4.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g17kcal0.8g1g1g0g
Valittu annoskoko11g8kcal0.4g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g74kcal3.5g4.4g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503