Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 3.3g7.3kcal0.6g0g0.6g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g1.1g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g28kcal1.6g0.6g2g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal0.8g0.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal6.9g2.6g8.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560