Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto2g6.6kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 6.5g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g1.3g4.1kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g28kcal1.4g0.4g2g0.4g
Valittu annoskoko12g14kcal0.7g0.2g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g124kcal6.1g1.7g8.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036