Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g1.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g3.9g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g16kcal1.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko11g8kcal0.9g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505