Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g10g11kcal0.8g1.5g0.2g1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g33kcal2g3g1.6g2g
Valittu annoskoko11g16kcal1g1.5g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.8g0.4g0.5g
Arvot/100g100g144kcal8.8g13.2g7g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308