Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g14kcal1.2g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g7kcal0.6g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g61kcal5.3g1.8g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303