Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juusto, keskiarvo 0.9g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g2.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 60% rasvaa 0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g19kcal1g0.8g1g0.4g
Valittu annoskoko12g9kcal0.5g0.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g81kcal4.3g3.5g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378