Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g3.1g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g2g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g22kcal1g1.6g1.2g0g
Valittu annoskoko12g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g97kcal4.3g6.9g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857