Suklaaganache

130 g tummaa suklaata (Pandan Tumma suklaa)
2 dl vispikermaa.

Sulata suklaa varovaisesti mikrossa (kannattaa jättää hiukan suklaata sulamatta ja antaa sulanneen suklaan lämmön sulattaa loppuun, suklaa nimittäin palaa helposti ja on silloin ihan pilalla).

Vispaa kerma vispaimella.

Kaada sulannut suklaa ja sekoita.

Annostele tarjoilukulhoihin.

Voit tarjoilla heti, jolloin ganache on vielä vaahtomainen tai laittaa jääkaappiin, jolloin se kovettuu tuhdimmaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Chan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma, Pirkka 2 dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Hurmaava tumma suklaa (Panda), annos 130g4.5g23kcal0.2g2.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g94kcal0.6g5.2g7.8g0g
Valittu annoskoko12g47kcal0.3g2.6g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g24kcal0.2g1.3g2g0g
Arvot/100g100g410kcal2.6g22.6g33.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121925