Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g7kcal0g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g3kcal0g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal0g2.6g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181