Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.2g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g0.9g4.1kcal0.2g0g0.3g0g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g2.3g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g52kcal3g1.6g3.4g0.8g
Valittu annoskoko11g26kcal1.5g0.8g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.8g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g226kcal13.2g7g14.9g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727