Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g50kcal1.4g8.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko12g25kcal0.7g4.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.4g2.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g215kcal6g35.9g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760