Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen6.8g19kcal0.7g3.3g0.5g0.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g2.3g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g2.5g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g76kcal2.4g7g4.6g0.4g
Valittu annoskoko12g38kcal1.2g3.5g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g19kcal0.6g1.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g328kcal10.3g30.2g19.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890