Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.9g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g34kcal1.6g5.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko12g17kcal0.8g2.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g145kcal6.9g23.3g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192